Pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie, este bine să planificați din timp cum să vă arătați mulțumirile clienților dumneavoastră în acest an de Crăciun. Anul acesta, ar putea fi unul dintre cei mai importanți ani în care să le mulțumești clienților tăi, din cauza dificultăților cu care s-au confruntat oamenii din punct de vedere financiar. Prin urmare, arătându-ți recunoștința și aprecierea, sprijinul și loialitatea  clienților dvs. față de afacerea dvs. poate avea un impact real. Pentru a vă prezenta grija pentru clienții dvs., există o mulțime de modalități rentabile care pot fi o modalitate bună de a spune „mulțumesc”. Cel mai popular mod de a face acest lucru este printr-o Poză personalizată de Crăciun sau un cadou personalizat de Crăciun. Iată câteva idei la care ne-am gândit care vă vor ajuta să creați o legătură mai puternică cu relațiile  dintre clienți și afacerea dvs., să dezvolte o loialitate mai puternică față de brand și, în general, să facă un gest frumos pentru a-i aduce pe toți în spiritul Crăciunului.  

Cum să le mulțumești clienților pentru afacerea lor

Cadouri de Crăciun cu logo-ul companiei dvs.

Oferirea unui cadou cu marca și logo-ul dvs. poate permite să-l mențineți profesional, dar totuși să fie un gest frumos pentru a vă ajuta să vă dezvoltați identitatea afacerii.

Livrați-le împreună cu o felicitarea de Crăciun pentru a adăuga o notă personalizată celor mai recunoscuți și potențial cei mai mari clienți pe care îi puteți avea.

Opțiuni mai practice, cum ar fi o cană promoțională cu logo-ul afacerii dvs. sau un breloc cu logo personalizat , sunt probabil cele mai bune cadouri de trimis, astfel încât clienții să le poată folosi.

Kadoo.ro - va pune la dispozitie un formula prin care sa atasati logo-ul companiei dvs. astfel incat noi sa va putem personaliza produsele dorite. 

Membrii echipei Kadoo.ro v-a vor contacta pentru a stabili impreuna grafica astfel incat sa fie pe placul dvs.

Pentru comenzi mai mari de 10 produse oferim discount de 25% din totalul comenzii

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.